Recensies

Door T.M.
Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor het Passie Profiel en Esther mijn coach was gedurende dit traject. Het Passie Profiel is geen gewoon loopbaantraject. Dat had ik al eerder gedaan, maar ik kwam daar niet veel verder mee. Bij het Passie Profiel kijk je echt naar wie je zelf bent als persoon. Als je dat weet kijk je naar wat je zou willen doen als bv geld of het hebben van een gezin geen rol zou spelen. Je leert eigenlijk voorbij je horizon te kijken. En ineens zag ik alle mogelijkheden die ik heb, die ik eerst niet zag! Tijdens het volgen van het Passie Profiel werk je online in je eigen leeromgeving aan opdrachten. Ik leverde via de mail mijn opdrachten in bij Esther, 2 dagen voordat ik de afspraak met haar had. Dat was geen huiswerk, maar Esther kon zo precies zien waar ik op dat moment mee bezig was, en tijdens het coaching gesprek kon ik dan mijn vragen stellen en bespraken we dingen waar ik tegen aan liep. Sommige dingen waren confronterend, en ook die emoties kon ik bij Esther kwijt. Daardoor ontstond dan weer ruimte en motivatie om verder te gaan met het traject. Het heeft mij opgeleverd dat ik andere keuzes in werk heb gemaakt, en nu doe waar ik blij van word, in plaats van te werken voor een baas, omdat het zo hoort. In het Passie Profiel wordt dat je ideale leven genoemd. Het is echt waar, dat leef ik nu! Ik zal Esther aanbevelen bij mijn vrienden/familie. Dank je wel!


Door A.D.
Ik heb Esther benaderd omdat ik wilde stoppen met roken. Eerst was ik wel wat sceptisch om dit te gaan doen d.m.v. hypnotherapie. Esther heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld en ik heb me ervoor opengesteld. Na meerdere pogingen om te stoppen met roken (pleisters, sprays, zuigtabletten, kauwgom) heb ik het besluit genomen om hypnotherapie de kans te geven. Ik moet zeggen dat alle vooroordelen die ik had over therapie door hypnose onterecht waren. Na de sessie verwacht je misschien dat je meteen tegen roken bent maar zo werkt het niet. Het heeft mij bewust gemaakt dat ik die sigaret NIET nodig heb en ik er ook niet naar verlang. Inmiddels ben ik al 3 maanden gestopt met roken en ik voel me heel goed. Soms wat moeilijke momenten zoals na het eten, feestje etc. maar ben niet in de verleiding gekomen om een sigaret op te steken.
Ik ben heel blij met de hypnosessie die Esther mij heeft gegeven. Ik wil ook iedereen die echt wil stoppen aanraden om te stoppen d.m.v. hypnotherapie serieus te overwegen.

Nogmaals bedankt Esther!

Door A.T
IK BEN DANKBAAR
Je hebt mij op zo een mooie en doeltreffende manier gecoacht. Stap voor stap op weg naar het anker en onderweg was de blokkade die ook echt in de weg stond!! Nog een keer de blokkade aanschouwend ging het vanzelf, ik gaf er een schop tegen en de weg was open!!! Ik mocht gaan doen waar ik blij van wordt. Dat er dan net een oorlog in Oekraïne zou uitbreken en ik direct hulp kon gaan bieden aan de dieren in nood (in de vorm van inzameling van voer) en een beetje hulp kon bieden aan vluchtelingen maakte heel veel duidelijk.

Door M.K.
Nu 2 sessies coaching van Esther ontvangen en ik voel vooral dankbaarheid en liefde.
In veiligheid liefdevol geborgen voelen en tegelijk krachtig en tot mijn kern komend.
Vol verwachting en vertrouwen kijk ik uit naar de volgende sessie. Dit kwam voor mij op het juiste moment en dat ik Esther van vroeger ken, maakte het deste makkelijker om  contact te leggen en mij snel thuis te voelen.
Ik zal Esther zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen of collega’s.
Bedankt Esther en tot snel!

Door U.S.
Heb een sessie mogen ervaren, het was een hele professionele aanpak, vol rust en liefde voor degene die de sessie ervaart. Je wordt bewust gemaakt over de kracht die in je zit, om daarmee aan de slag te gaan. Echt op vele punten een eye opener! Esther is in staat om mensen inzicht te geven in hun eigen kunnen en kracht voor verandering. Echt een unieke ervaring!